Eén en al enthousiasme bij warme Rolle Bolle Run!

Beter konden we het niet treffen. Een vol deelnemersveld, een uitdagend parcours, een grote groep vrijwilligers en schitterende weersomstandigheden. Alle ingrediënten waren afgelopen zaterdag aanwezig voor een zeer geslaagde Rolle Bolle Run.

Na het succes van de KOFIT-Run van 2021 besloot de organisatie in april van dit jaar om hier een vervolg aan te geven. Nu onder een nieuwe naam: Rolle Bolle Run. Er werd een nieuwe route door het dorp bedacht langs sloten, vijvers en paadjes die menigeen nog niet in St. -Anna had ontdekt.

Uiteindelijk hebben zich ruim 40 teams aangemeld. Een prachtig deelnemersveld. Vanaf 10:00 uur werd er gestart en moesten de teams onderweg 25 hindernissen overwinnen. De ene wat makkelijker dan de ander. Rond 14:00 uur ging de laatste groep van start. De warming up werd verzorgd door Eric Fletcher van Score Personal training. Hij zorgde ervoor dat de spieren van de deelnemers goed warm en los waren voordat ze officieel van start gingen.

De route was een feestelijk gebeuren. Onderweg hingen de vlaggen uit en waren er veel supporters die de deelnemers aanmoedigden. Bij de pauzepost bij de familie Bleeker kregen de deelnemers een versnapering en stonden de Rewi’s klaar om de deelnemers toe te zingen. Wat een gezelligheid! Rennie en Wiemer, een erg leuk initiatief en bedankt voor jullie aanwezigheid!

De warme omstandigheden maakten het de deelnemers soms erg lastig. Maar aan het einde van het parcours stond een prachtige tobbedansbaan klaar met daarachter een watergordijn van de brandweer. Dat was heerlijk afkoelen! Ook de plaatselijke jeugd maakt hier tussendoor dankbaar gebruik van. De brandweer van St.-Anne is hier de hele dag bij aanwezig geweest. Geweldig! Bedank voor jullie inzet mannen!

Al met al een zeer geslaagde Rolle Bolle Run!