Persbericht Bildtse Post 17 juli 2019

page1image64276928

Ondernimmers Fôns St. Anne foor ‘n Broezend Bildts Sintrum

15 juli 2019

Sinds enkele weken sieren een groot aantal bakken met kleurrijke bloemen het centrum van St. Anne. Wat hebben deze bakken met de Rembrandmarkt en Waadrock met elkaar gemeen? Net als de kerstbomen tijdens afgelopen kerst in het winkelcentrum van St. Anne zijn ze (mede) gerealiseerd met een financiële bijdrage van het OFSA, het Ondernimmers Fôns St. Anne.

Bildts Centrum

Natuurlijk is er door het opgaan van het Bildt in Waadhoeke veel veranderd. Niettemin blijft St. Anne het centrum van het Bildt door de aanwezigheid van veel faciliteiten waar ook inwoners van het omliggende gebied gebruik van maken zoals de campus Middelsee, sportcentrum de Bildtse Slag en het Zorgcentrum het Bildt.

Het OFSA

Het OFSA, herkenbaar aan het opvallende oranje logo, wil de leefbaarheid in St. Anne verder verbeteren en richt zich met name op het wonen, werken, winkelen en ondernemen. Ze wil activiteiten en evenementen die bijdragen aan het dorpse sociale leven financieel steunen. Ervoor zorgen dat er genoeg te beleven valt en blijft in het dorp. Ook verbeterprojecten ten gunste van het dorp inclusief bedrijventerreinen zoals bv. goede verlichting en bewegwijzering zijn welkom. De leefbaarheid van St. Anne wordt immers mede bepaald door het bieden van voldoende mogelijkheden om goed te kunnen ondernemen. Op de website van de OFSA (www.ofsa.nl) vind je alle informatie over het OFSA.

Bijdrage aanvragen

Het OFSA wil dit jaar het aantal ondersteunde projecten fors uitbreiden met nieuwe activiteiten en evenementen. Organiseer jij met een vereniging, stichting of met een aantal ondernemers een project, activiteit of evenement en kan een OFSA-bijdrage helpen bij de realisatie? Vul dan
het aanvraagformulier in op www.ofsa.nl

Ondernimmers Fôns St. Anne

p/a Statenweg 11

Sint Annaparochie

E: info@ofsa.nl